Pientä pitopalvelua/ryhmätilauksia

Pitopalvelu

Ravintola San Lucasta saat myös mm. salaatit, täytetyt leivät ym. pienimuotoiset ruuat omiin juhliisi, kokoukseen tai tapahtumaasi sopimuksen mukaan joko noudettuna tai toimitettuna.

Viime aikoina olemme tehneet mm. erilaisia salaatteja. Ohessa muutama esimerkki.

Mm. Välimeren salaatti (kurkku, tomaatti, punasipuli, oliivi, oliiviöljy, sitruuna, pippuri), peruna-rucolasalaatti (perunapalat, rucola, kevätsipuli, kirsikkatomaatti, tomaatti, sitruunan mehu, pippuri) ja bulgursalaatti (bulgurvehnä, tomaatti, kurkku, rapea salaatti, sipuli, sitruunan mehu, oliiviöljy, pippuri). Kastikkeina mm. oliiviöljy-balsamicokastike sekä valkosipuli-minttu-yogurttikastike.

Kysy lisää ja tarvittaessa teemme sinulle maukkaan ja edullisen tarjouksen!

catering services
catering services

Suurille Ryhmille

Meille Ravintola San Lucaan olette myös tervetulleet lounastamaan/syömään isommallakin ryhmällä. Voitte soittaa tai laittaa sähköpostia asiaa koskien ja suunnittelemme teille yhdessä sopivan kokonaisuuden (yleensä valitaan yksi ruokalaji kaikille yhteisesti). Olkaa hyvä ja kurkatkaa ruokalistaamme, jos sieltä löytyisi sopiva ruoka tai tarvittaessa kysykää lisää meiltä.

Esim. peliporukalle (15-40 hlöä) voimme toteuttaa maukkaat ruoat. Viime aikoina olemme tehneet mm. pastaruokia (pollo-pasta tai spagetti bolognese). Myös talon lihapullat muusilla tai tms. onnistuu.

Top